söndag 18 mars 2018

Fängelse för sanning?


Jag läste en artikel i Fria Tider som tar upp att en 75-årig kvinna åtalas för "hets mot folkgrupp", och att kammaråklagare Lisa Hedberg yrkar på fängelsestraff. Den åtalade damen hade uttalat sig på facebook angående "muslimsk inavel" och det var uppenbarligen straffbart.

Förutom det faktum att åsiktsfascismen nu är lagfäst, och åklagarväsendet jobbar stenhårt på att få upp statistiken för "hatbrott" (pinnjakt*) för att tillfredsställa SKMA, så har den åtalade kvinnan helt rätt i sina påståenden. Det kan man enkelt fastslå genom att läsa  de publikationer som finns på hemsidan för Centre for Arabic Genomic Studies (CAGS). Centret har till uppgift att handskas med just det som den 75-åriga kvinnan åtalas för - släktgiften med medföljande genetiska störningar i arabländerna. Det är ett stort och allvarligt problem och det tas på allvar även globalt.

Genetiska störningar har en betydande inverkan på samhället. De allra flesta av dessa störningar är allvarliga, och för närvarande finns ingen möjlighet att bota dem. Relativt få störningar svarar tillfredsställande på behandling. Arabvärlden har en mycket unik ställning när det gäller dess genetiska bakgrund, dels på grund av geografin och dels på grund av sociala seder. Till exempel har den allmänt utbredda seden med släktgiften inte bara lett till en övervägande del av genetiska störningar i regionen, utan även till många genetiska defekter som inte finns någon annanstans i världen. En mycket stor del av befolkningen är påverkad av allvarliga genetiska defekter. Det skall även tilläggas att allmänhetens bristande kunskaper och medvetenhet bidrar till detta mycket allvarliga tillstånd.  Källa: CAGS Publications - Genetic Disorders in Arabs 

På den årliga Pan Arabic Human Genetics Conference i januari 2018 utgjorde "Genetisk rådgivning i arabiska populationer" ett av huvudområdena, vilket ligger i sakens natur då centret är inrättat för att ha fokus på just detta problem. De genetiska störningarna är extremt omfattande och mycket svåra att komma tillrätta med.

I den arabiska världen har kombinationen av klankulturer med hög nivå av släktgiften och stor familjestorlek ökat förekomsten av autosomala recessiva sjukdomar. I arabiska länder utgörs 25-30% av alla äktenskap av kusingiften. Källa: Pan Arabic Human Genetics Conference 2018-01-18 - 2018-01-20

Den 75-åriga kvinnan åtalas alltså för att hon skrivit vad som är fullkomligt sant, men på ett förmodat icke stilistiskt godtagbart sätt, och för det yrkar kammaråklagaren på fängelsestraff.
Detta, mina vänner, är ett utslag av "den svenska modellen" i högform, och ytterligare ett utslag av den pågående demoraliseringen av den svenska befolkningen. För visst är det värre att spy ur sig "inavlad muslim" i text på facebook än att i verkligheten gruppvåldta unga tjejer, eller att misshandla och råna gamla farbröder med rullator?

Det är bara i Sverige man kan sila mygg och svälja kameler av den här kalibern...

* Uttrycket "pinnjakt" används bl.a. om polisen när den beordras lägga tid och energi på fartkontroller och alkotester istället för att syssla med brott. Syftet är att förbättra statistiken.


Fria Tider 2018-03-18: 75-årig kvinna åtalas: Skrev att det förekommer kusingifte bland muslimer

GI 2018-03-12: Åsiktsfascism 
GI 2018-01-26: Demoralisering och flykt
GI 2018-01-24: Kris och dopaminjunkies

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar