lördag 24 mars 2018

Högerextremist...typ?


Well, det är nu uppenbart t.o.m. för en encellig amöba att svensk mainstremmedia till slut har tagit steget bortom all sans och förnuft. Allt och alla som inte knäböjer inför den postmoderna tomhetens åsiktsfascism är högerextrem - helst nazist - och i vissa fall högerpopulist. De hetsande och hatande attackerna har dunkats ut i decennier via msm, politiker, regeringar, böcker, tidningar, tv, radio, utbildningar och filmer, för att nämna bara några källor. Men de senaste månaderna har attackerna nått höjder som är i nivå med världskrig, det råder fullkomlig hysteri och msm-hatet stormar fram som en brutal tsunami. 

Kategoriseringen är på intet sätt komplicerad, det tar en genomsnittligt intelligent person cirka elva sekunder att fastställa vilka kriterier mainstreammedia och politiker tillämpar för att naziststämpeln skall åka fram: a) läsare av alternativ media b) sverigedemokrater c) ryssvänliga d) alla andra.

Nå, hur känner vi oss då, vi som anses vara högerextrema/nazister/högerpopulister? Hm, jaa, för egen del känner jag mig nog precis som vanligt, och kanske rent av lite "inne". Modern liksom. Jag menar, alla utom 7-klöverpolitikerna och mainstreammedia klassas ju som "högerextrema", så då må jag vara i ett stort och gott sällskap, eller kanske mer passande benämnt gemenskap. En gemenskap möjligen i storleksordningen 80% av svenska folket, om man nu skall lita till msm:s hysteriska beskrivningar om den utbredda högerextremismen och nazismen i Sverige.

Det är tur att det finns utrikes media så man får läsa riktiga, vuxna, bildande och fake news-fria nyheter, analyser och reportage.


Bildkälla: The Federalist Papers, Why No One Pays Much Attention to The Mainstream Media Anymore

Här är en intressant artikel i The Federalist Papers: Why No One Pays Much Attention to The Mainstream Media Anymore


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar