fredag 16 februari 2018

Riv skiten


Amina J. Mohammed,
World Economic Forum i Davos. 
Jag läste i DN att det globala syndikatet FN:s vice generalsekreterare, affischflickan Amina J. Mohammed, hävdar att fattigdom måste bekämpas med hjälp av minskade koldioxidutsläpp. Och som Nigerias tidigare klimatminister borde hon väl veta vad hon talar om, eller? 

Amina J. Mohammed på FN:s klimatkonferens i Bonn, Tyskland.FN:s generalsekreterare Antonio Guterres.
World Economic Forum, Davos.
Under år 2017 flög Amina J. Mohammed och
FN:s generalsekreterare, affischpojken Antonio Guterres, för summa summarum 319 miljoner US-dollar. Trehundranitton miljoner dollar för flygresor kors och tvärs för att glänsa framför kamerorna på det ena meningslösa forumet efter det andra. Det gäller att se ut som att man gör någonting viktigt när man flightar runt världen för 2,5 miljarder svenska kronor per år. Ja, just det: två miljarder femhundra miljoner svenska kronor. Detta tas ur en FN-budget som inte har pengar till att hjälpa dem som svälter ihjäl i t.ex. Yemen. Eller till att hjälpa offren för pedofili i FN;s tjänst...

Mer korrupt, ineffektivt, perverterat och av oligarker nedlusat syndikat än FN får man leta efter, det är så skamligt att man saknar ord. Men det är nu en gång för alla ratificerat av medlemsländerna att ingen skall ha eller kunna kräva insyn i eller påverka FN:s finanser! Tro´t om du vill, men så är det. 


För övrigt anser jag att FN omedelbart skall rivas ned.
FN 2018-01-25: Punkt 14 UNDOCS A/72/716  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar