lördag 6 januari 2018

- Reductio ad Nazium...

.
Det är verkligen inte utan anledning som Godwin´s law snart synes vara permanent i ens medvetande när man tar del av framför allt det svenska åsiktsmaskineriets mediala kanaler. Visst, Godwin´s law förekommer även i utrikes mediemaskiner, men betydligt mer sparsamt då journalister i övriga delar av världen oftast besitter en viss bildning och fortfarande klarar av att föra intelligenta och konstruktiva diskussioner och samtal. Något som tyvärr helt saknas i Sverige sedan decennier, då journalistiken i mitten på 1980-talet smälte samman och blev ett med liberalismens nihilistiska världsåskådning. Svensk media domineras helt av otåliga, värderelativiserande postmodernister och deras förbannade "berättelser".

I morse hann jag inte mer än sätta igång datorn, som startar med nyheterna på Sveriges Radios hemsida, förrän jag nymornad hälsade ett trött "Good morning Mr Goodwin. Here we go again...". Den nyhet som föranledde denna morgonhälsning var den tyske CSU-politikern Manfred Webers uttalande om att Europa under 2018 måste nå en slutlig lösning på fenomenet med massinvandringen. Ett uttalande som inte på några villkors vis är kontroversiellt - eller som det så vackert heter numera: populistiskt.

I svensk media, och för all del i viss europeisk, har man självfallet återigen urartat till klassikern reductio ad Nazium. D.v.s. man anklagar, in absurdum, Manfred Weber för att vara "nazist" eftersom hans uttalande påminner om nazitidens fokus på "den slutgiltiga lösningen på judefrågan*". Ack ja, det är inte lätt att handskas med sitt eget modersmål. Att helskinnad kunna navigera sig fram i en språklig värld där postmodernister sitter som hökar, redo att blixtsnabbt kunna dekonstruera ens minsta stavelse i syfte att identitetspolitisera och smutskasta är som ett lotteri utan vinster, man vandrar konstant genom högexplosiva minfält samtidigt som man blir beskjuten.

Tufft? Sure, men bara om man tillåter det att bli det. Man skall dock inte frestas att kasta sig på rygg och inta den ynkliga positionen att ta avstånd från sina uttalanden, att pudla, be om ursäkt, krypa till korset. Kort sagt är hemfallandet till Canossavandringar målet för postmodernisterna som agerar i syfte att omedelbart slå ner på och tysta åsikter, stigmatisera och exkludera. Lyckas de, och det gör de allt för ofta, blir deras världsbild på alla vis så mycket bättre och de känner sig nöjda med att de hör till den liberala, goda sidan. Självgodheten vet inga gränser, men självkritiken lyser med sin frånvaro.

Vad sägs om att stressa upp postmodernisterna genom att vi vänder på steken? Okay, vi frågar dem om det inte existerar ett  problem med massutvandring, och vilka dess eventuella konsekvenser innebär för de länder som dräneras.

- Japp, mitt i prick - nu hör vi säkringarna smälla i skallen på dem!

Problemet med massinvandring/massutvandring är mycket enkelt att lösa, svaren finns på en fingerbredds avstånd och det är det många som vet. Det finns dock hinder som stått orubbade i sekler, men de hindren kan undanröjas helt utan några problem. Det finns "slutliga lösningar" på alla de problem världen är drabbad av. Det gäller bara att hålla rätt fokus, sparka undan svärmarna av liberala postmodernister, och agera därefter. Tecken finns också på att det faktiskt sker.


* Die Judenfrage.

SR 2018-01-06: Tysk politiker i blåsväder efter flyktinguttalande
AB 2018-01-06: Den tyske politikern vill se "slutlig lösning" på flyktingfrågan
SO 2018-01-05: Weber spricht von "finaler Lösung der Flüchtlingsfrage"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar